top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

Salzkammergut

Aktualizováno: 18. 8. 2021


Když se jede na vícedenní výlet, je v mém případě potřeba vybrat nejlepší možné místo pro účely regenerace těla i ducha, trénování na triatlon a vejletění po krpálech s výhledy. Samozřejmou podmínkou je volno v práci, hezké počasí, krátká dojezdová vzdálenost a cenová dostupnost. Jak už to zvykem bývá, všechno jde, když se chce – vám, vašemu okolí a o rozmarném nebi nemluvě.


V srpnu jsme se tedy se stanem vydali na 6 dní do oblíbeného Salzkammergutu, kam se uklízíme každoročně (Dub říká – jako důchodci) alespoň na prodloužený víkend. V době nejisté je výhodou 4hod vzdálenost od domova a skutečnost, že tu na relativně malém prostoru najdeme vše, co jsem v úvodu sepsala, a to bez nutných vzdálenějších přejezdů. Využíváme znalosti místa a jistoty, že ho umíme dokonale podojit. (Slovo "podojit" chápejme v tomto směru jako využít veškerý přírodní i jiný potenciál dané destinace.)



Letos jsme s sebou mimo campingovou výbavu, polní kuchyně, kol, bot na běhání, pohorek, vercajku na plavání a ferratových setů, přibalili také veselou partičku kamarádů, se kterými nabylo toto perfektní místo na vesmírné síle.





54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page