top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

PF 2021


Provokativně ukusuje milovanou lotusku, komentuje držení mého těla a frekvenci tahání gum simulujících plavecký záběr. Jindy zase připíjí vínkem na zdar mému snažení o vyšší kadenci na pevně ukotveném bicyklu v mučidle zvaném trenažér. Sluchátka si nasazuje ve chvíli, kdy už po sté slyší naposlouchávanou písničku včetně pokynů, které plánuji vyřvávat do jumpingrytmů. Při mém poklusu kontroluje sdílenou polohu, aby mohl přispěchat na pomoc, kdyby se náhodou zachtělo nějakému psisku sežrat mou čelovku (na útočící raťafáky já mám štěstí). Dlouhé zimní večery nezůstávají nevyužity a jisté je to, že můj muž se při nich rozhodně nenudí. Díky za trpělivost a neskonalou podporu. To platí pro všechny denní a roční doby nejen v roce 2020!


Někdy mě přes zprávy „zabíjí kladivem do hlavy“ za moje pohybové výstřelky nad plán, který chystá. Především ale podporuje a snaží se spoluvyrábět pozitivní mód, který je k potřebnému výkonu základem. „Kdy budeš odpočívat, Jani?“ – učím se to . Díky člověku, který se stal mým druhým tátou, kamarádem, deníčkem a vrbou – sportátovi Petrovi Novákovi, šéfovi Sportrace. Petr Novák


S čelenkou Bjež už skoro spím, sbírka pruhových skvostů se nezadržitelně rozrůstá a moje kočka mě bez stažených vlasů nepoznává. Bětka JEŽková z BJEŽ mě za rok 2020 „dostala“ a dojala několikrát. Celé její firmě a rodině děkuju za důvěru a podporu. Být Bjež ambasadorkou je pro mě opravdovou ctí. BJEŽ


Běžecké rozjímání získalo nový rozměr díky firmě Saucony a hluboký dech nabírá tělo s výživou a vitamíny od Prom-in. Pozdrav a poklona také největšímu masAKérovi Tomášovi Jandovi (letos si na mě máknul). Díky za trpělivost při mém rochnění v bazénu Renatě Kielbergerové, za kontrolu kostry Ignatiovi Chacholosovi… a dalším, kteří to se mnou dávají dohromady.


Děkuju RODINĚ, všem mým přátelům a kamarádům, lidem na které jsem měla štěstí. V neposlední řadě dík neskutečně skvělým a pozitivním hopsalům, kteří chodí na moje lekce jumpingu. Věřím, že v příštím roce nás už nic vypínat nebude.


Naplavané, najeté, naběhané, nachozené a naskákané kilometry a hodiny pečlivě zaznamenává kámoš od Gárminů a nějaké prý jsou, závodníček pro rok 2020 jsem splnila a neskromné přání se proměnilo ve skutečnost… ALOHA.


Udělejte si krásný rok 2021. Vysílejte do Vesmíru - on vám to vrátí .


Janice

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page