top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

PanorKROS 2023

Aktualizováno: 11. 4. 2023

26. 2. 2023


Vidina Šůchinova chleba se sádlem a punkpřírodní běžecká trasa na Valše vytvoří každoroční dokonalé spojení, které namotivuje k běhu snad úplně každého… nebo… minimálně pár sportuchtivých lidí a příznivců klubu 321 start pořádající akci.

Závod je tradičním otvírákem běžecké sezóny, kterého se účastním od jeho vzniku. Jsem do něj od prvního ročníku náležitě zamilovaná a lpím na své pravidelné docházce.

Pořádnej terén, ani milimetr silnice a 100% přírody. Cestou necestou a do všech směrů se vine téměř 5km trasa, kterou, dle instrukcí, zdolávají ženy a mládež jednou a ten, "kdo se cítí být mužem", běží dvaktát. Po této Šůchinově genderové poučce jsem ustoupila od původního záměru, a aby nebyly řeči, rozhodla jsem se druhou část proklusnout jen do půlky 🤣.

Zázemí, značení, organizace, přátelská atmosféra - vše mělo tradičně bezchybný profiprofil. Ani počasí nezůstalo pozadu a vyšvihlo pelmel dovedností. Do funění a lapání po dechu, při zdolávání valšských hald, hrdlo obšťastnila dokonce i tu a tam letící sněhová vločka. V cíli naopak oslnily zrak nejen výkony zúčasněných, ale i objednané sluneční paprsky.

Závod jsem si přišla užít s cílem o pokus pokořit vlastní výkony předchozích let. To se k mé radosti povedlo.

Těším se na další ročník a tímto na něj všechny zvu. Nenechte si tuto skvělou akci už nikdy ujít! Díky, Třidvajedničko, díky, otužilče a sporťáku Šůchi!

92 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

XTERRA GREECE

bottom of page