top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoratolarovajana

FAQ - FORRESTÍ AQUATLON

Aktualizováno: 20. 2. 2023

19. 2. 2023

V sobotu večer se na sociálních sítích propálila bábovka, kterou chystala organizátorka Olu na nedělní FAQ 2023 – Forrestí aquatlon. Nevím, zda právě tato nádhera způsobila rekordní počet přihlášených závodníků, ale u bazénu na Locháči bylo kolem moučníků a dalších dezertů opravdu rušno.


Po zimě prožité bez nemocí a zranění jsem konečně vystrčila drápy z brlohu a rozhodla se, že si zase zazávodím. Ač se nejedná o disciplínu mně šitou na tělo (chybí cyklistika), vnímala jsem aquatlon jako kvalitní trénink a potkávačku se všemi známými sportblázny.

Největší oříšek je pro mě se na závodění (ne)obléknout. Tradičně jsem začala nabalená a na 5km běhu půl hodiny předem přehodnocovala svršky. Nakonec na mně zůstaly kraťasy, triko s krátkým rukávem a návleky na ruce od Bjež www.bjez.cz. Ty jsem pro jistotu stáhla hned po prvním kilometru běžecké části.

Valila jsem, co to šlo. Po třetím kole na Šůchina odhodila padající hruďák a užívala si déšť, který krásně chladil. Po napáleném začátku jsem sice trochu slevovala z tempa, ale nakonec jsem 5,3km doběhla v čase, se kterým jsem byla opravdu spokojená.

Následovala rozplavba v lochotínském bazénu. Oproti běhu jsem k vodní části přistupovala bez očekávání a s respektem. Nakonec jsem se k mému údivu nepotápěla, ale podle výsledného času i něco jako plavala!

Závěrečné veselé rozjímání s přáteli mě, jako vždy, utvrdilo, jak moc potřebuju být součástí podobných akcí.

Zimu v brlohu hodnotím jako kvalitně vyhibernovanou. Běžecký (1. Ž) i plavecký (3. Ž) výkon mě poslal v mé nedisciplíně na 1. místo absolutně mezi ženami. Jarní odpal tedy proběhl nad očekávání!

Děkuju Jiříkovi, Olu a Forrestům za bezchybnou organizaci! Gratuluji ostatním skvělým sporťákům k jejich výkonům a k tomu, že jsou akční a aktivní!


74 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

XTERRA GREECE

bottom of page