top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

F3 aneb terénnní supertrisprint 2023

Aktualizováno: 25. 7. 2023


11. 6. 2023

F3 je triatlonem tradičním, přátelským a srdečním. Když jsem zjistila, že ho Jířa ukotvil na neděli, kdy mám čas, s nadšením jsem se přihlásila a před startem si to k Drahotínskému rybníku u Zruče dovalila s Dubem a klasicky obřím tribáglem.


Zdánlivě skromná akce byla už od pohledu Jirkou a Olu organizačně zvládnutá do nejmenších detailů (jako vždy). Značení, depo, občerstvovačka, závěrečná buchtovaná a chlebasesádlobraní, nemluvě o fotografické a video dokumentaci. Počasí Forresti také umí naplánovat a výběr místa pro tento sportovní skvost je zkrátka suprový.

Při přípravě na první disciplínu a pohledu na rybník jsem ovšem zhodnotila, že tentokrát mohl Jirka svou oblíbenou božkovskou zelenou ušetřit. Jako správný terénní tripunkáč jsem však neremcala a, zvyklá na ledacos, dokonce i ochutnala.

Do peprmintové chuti však měla voda na míle daleko. S vědomím silného žaludku jsem nakázala hlavě, aby tuto informaci pouze zpracovala a zpětnou vazbu trávicímu ústrojí nezasílala. Díky tomu jsem prožila zbytek závodu v pohodě. Odér tlejícího trávníku v ústech jsem v průběhu cyklistiky pro jistotu přebila gelem.

Trasa kola známá a v týdnu párkrát připomenutá mi vracela moji důslednost povolenou maximální rychlostí. Jistá mysl a tělo zase enormní energií. Takto jsem projela a prožila dva okruhy v pro mě rekordním čase. Podobně jsem i 2x oběhla rybník. Depa jsem odžila, až na obouvání běžeckých bot, dle potřeb. S výsledným časem významně pod hodinu jsem tedy maximálně spokojená.

Děkuji Forrestům za super závod a za možnost potkat se se začínajícími, pokročilými i expertními plzeňskými triatlety (exp. viz poslední foto). Tak zase brzy na sportěnou na nějaké další akci!


87 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

XTERRA GREECE

F2 duatlon

bottom of page