top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

Sportovní víkend v Mariánských Lázních

Aktualizováno: 21. 6. 2021


Jak se náhradní plán za závod Xterry v Prachaticích stane naprosto skvělým hlavním plánem?

Dodávka narvaná trampolínami otřásajíc se v rytmu jumpingových songů a já jako namachrovaná řidička této bílé velryby ve společnosti nejlepší kamarádky Dády. Aktivní víkend v Mariánkách před námi a my v opojení představ, jak to celé „podojíme“ (využijeme veškerých víkendových příležitostí k tomu, abychom se měly skvěle).

Vyrazit si po dlouhé (covi)době bez významných sociálních kontaktů na sportovní soustředění je parádní euforií. Po takovém čase si uvědomíte, že k husí kůži a dojetí vám stačí sounáležitost se skupinou usmívajících se cvičících lidí nebo jen pohled na zaplněnou hotelovou jídelnu. O veselí na jumpinglekcích, kde máte pocit, že produpete černou blánu trampolíny, nemluvě.

Schůzka početné skupiny lidí vyžaduje kvalitní plán a super organizaci. O tu se postarala Alena Rauová ze Pohybového studia J&A Plzeň https://www.studiojaa.cz/

Sestavila rozvrh s rozmanitým množstvím aktivit a skupinových cvičení, které si může každý účastník nakombinovat dle vlastní představy. Co víc si přát? Ve 36 °C ještě snad klimatizovaný cvičící prostor. I to nakonec vyšlo! (Po prvním HOTjumpingu jsme hotelový personál úspěšně překecali ke klimoreparátu).

Se spoluskokankou a spolupiklitelkou Míšou Kořínkovou jsme odvedly pět lekcí jumpingu (některé i s posilovacími chvilkami) okořeněné dvěma ranními výběhy a spoustou prosmátých chvil s lidmi, kteří si našli nás a my je. To celé zabalené v přírodním hávu mariánskolázeňských lesů – to zní dost "podojeně".

Děkuji za příležitost zúčastnit se této akce, setkat se se skvělými osobami v pohybu a … ŘÍDIT DODÁVKU :-D. Kdybyste někdo potřeboval řidiče stěhovacích vozů… jsem tu.






46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page