top of page
Vyhledat
  • janicedubcova

Krašovská Jumping party - summer open air 1. 8. 2021

Aktualizováno: 5. 8. 2021

Na Krašovské se v neděli skákalo pod širým nebem!

Krátká videoukázka zde:

(foto a video zdroj: Krašovská Aktivity centrum)


Akce byla určena nejen milovníkům českého sportu – jumpingu, ale i aktivně laděné veřejnosti, která si mohla (a kdykoliv může) na Krašovské a v dalších fitness centrech v Plzni tento poměrně mladý sport vyzkoušet.


Na nádvoří v areálu Aktivity centra si přišlo první srpnovou neděli v 16.00 zařádit asi 50 skokanů. Jako mávnutím proutku se v tu dobu umoudřila dosud deštivá obloha, a nemusel se tak realizovat záložní plán – přesun párty do vnitřních prostor tohoto sportovního a volnočasového objektu.


Celou akci zahájil přivítáním vedoucí odboru sportu pro Plzeň - Ing. Přemysl Švarc. Lektorský tým, který k této příležitosti sestavila Mgr. Ilona Křížková, se následně představil na pódiu v dílčích 30min blocích. Všichni nadšenci, kteří na akci zavítali, si přišli na své díky osobitým výstupům předcvičujících, pestré škále hudebních doprovodů a rozmanité volbě prvků v autorských sestavách. Jako první vystoupili: Anička Burianová a Radek Mulač, následovala Alena Kolínská s Veronikou Novákovou, JaniCe s Míšou Kořínkovou a nakonec se představili hosté Martin Zámečník a David Čeřovský - teprve 16letý lektor, který je díky svému dynamickému projevu na poli jumpingu velkou hvězdou a oblíbencem. Spřáteleným předcvičujícím, všem příchozím a celé organizační četě z Krašovské se podařilo vytvořit energickou sportovní atmosféru. Nutno podotknout, že na 3hodiny trvajícím maratonu se zapojenými drobnými přestávkami byli mezi skokany i tací, kteří si s velkým nasazením užívali naprosto všechna vystoupení bez významných odpočinků (neuvěřitelný výkon).


Nejbližší jumping akce, která se bude konat pod záštitou Krašovské, je nachystána na plzeňskou Sportmanii 2021. Uskuteční se ve dnech 21. 8. – 29. 8. v amfiteátru nákupního domu Plaza. Vystoupení výše zmiňovaných lektorů proběhne každý den (kromě čtvrtka a druhé neděle) od 17.00 do 17.30. Na druhou sobotu je navíc plánována jumping párty, která bude o půl hodiny delší. Zájemci mohou obsazovat 150 trampolín bez předchozí rezervace zcela zdarma.


Pokud byste si chtěli zaskákat mimo tento festival sportu, jsou vám k dispozici pravidelné lekce lektorů včetně mých. Zde je konkrétní rozpis od září:


PRAVIDELNÉ LEKCE JUMPINGU

JaniCe – Jana Dubcová


PONDĚLÍ (JaA studio)

17.30 – 18.30


STŘEDA (Krašovská Aktivity centrum Plzeň)

18.00 -19.00


Těším se na vás!

97 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page